Nergens anders goedkoper! Boek nu zonder creditcard.

Boek een kamer
+31 (0) 48 136 5260
  • Pasen en Pinkster-arrangement
  • Pasen en Pinkster-arrangement
  • Pasen en Pinkster-arrangement

Pasen en Pinkster-arrangement

v.a. € 37,50 p.p.p.n.

Geniet van een heerlijk Pinksterweekend in de Betuwe met dit zeer scherp geprijsd arrangement.

Verken met de fiets het unieke afwisselende landschap. Rivieren, boomgaarden, polders, bossen en heuvels. U vindt het allemaal in de directe omgeving.

Met de steden Arnhem en Nijmegen op slechts 10 minuten en topattracties als het Openluchtmuseum en Burgers Zoo is er in de omgeving genoeg te beleven.

 U verblijft 1, 2 of 3 nachten gedurende Pasen (30 maart-2 april)  en/of Pinksteren (2-5 juni) tegen een zeer scherpe prijs.

* 1 nacht inclusief ontbijt € 85,- per kamer op basis van 2 personen;

* 2 nachten inclusief ontbijt € 160,- per kamer op basis van 2 personen met een heerlijke fles rode wijn op de kamer;

* 3 nachten inclusief ontbijt € 225 ,- per kamer op basis van 2 personen met een heerlijke fles rode wijn en bonbons op de kamer;

Aankomst  donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag.

Bij incheck ontvangt u een informatiepakket volop toeristische informatie.

Dit arrangement is alleen telefonisch of per e-mail te reserveren.

Neemt u contact op met onze receptie (geopend tot 23.00 uur) via: 0481-365260 of info@lingehotelelst.nl en u kunt direct boeken!

promo

Geniet van de schitterende natuur en beleef de Betuwe met zijn vele bezienswaardigheden. Dit complete fietsarrangement is perfect voor een actieve vakantie in eigen land. U kunt genieten van het typisch Betuws landschap met haar boomgaarden en bloesem, de dijken langs de Waal en Rijn, de prachtige Ooij polder, de bossen en heuvels rondom Groesbeek en Oosterbeek en natuurlijk van de mooie routes op De Veluwe.

Lees verder
promo

Gedurende het GEHELE JAAR verblijft u voor een speciale aanbieding. Geniet van 3 nachten in de Betuwe met dit zeer scherp geprijsde arrangement. Met de steden Arnhem en Nijmegen op slechts 10 kilometer en topattracties als Openluchtmuseum en Burgers Zoo is er in de omgeving genoeg te beleven. Drie nachten voor 2 personen inclusief ontbijt voor slechts € 225,00.

Lees verder
promo

U wilt er even helemaal uit! Daarvoor is een weekend soms net te kort en een week is wellicht te lang. Verblijf gedurende 5 dagen in ons hotel en geniet van de prachtige omgeving.

Lees verder
promo

Geniet van de Betuwe met dit heerlijke arrangement. Ook voor bezoeken aan de cultuurrijke steden Arnhem en Nijmegen is dit een voortreffelijk arrangement. Bezoek het Openluchtmuseum of Burgers Zoo en geniet ´s avonds van lekker eten in een warme ambiance. De gastvrije ontvangst en kennis van de omgeving maakt dit verblijf compleet.

Lees verder
promo

Verwen uw geliefde met een verblijf in Linge Hotel Elst! U verblijft op onze speciale Bruidssuite, inclusief bubbelbad.

Lees verder
promo

Heerlijk golfen, dineren en overnachten.

Lees verder

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve aanbiedingen