Boek een kamer

Kerstlunch en diner 1e Kerstdag

Geniet tijdens 1e Kerstdag van een heerlijke lunch of uitgebreid diner.

Het 4 gangen kerstlunchmenu wordt geserveerd vanaf 12.00 uur. Het kerstdiner begint om 18.00 uur met cruditée en diverse amuses. Er is keuze uit 6,7 of zelfs 8 gangen. Klik hier voor het kerstmenu.

In combinatie met een overnachting geniet u optimaal en begint u 2e Kerstdag met een heerlijk ontbijt.

Reserveer nu voor de kerstlunch of diner en overnacht voor slechts € 85,- per kamer inclusief ontbijt op 2e Kerstdag. Voor reserveringen kunt u ons bellen of mailen. 

Let op: ons restaurant is gesloten op kerstavond en 2e kerstdag. U kunt 1e en 2e Kerstdag inchecken bij het hotel tot 17.00 uur.

promo

Geniet van de schitterende natuur en beleef de Betuwe met zijn vele bezienswaardigheden. Dit complete fietsarrangement is perfect voor een actieve vakantie in eigen land. U kunt genieten van het typisch Betuws landschap met haar boomgaarden en bloesem, de dijken langs de Waal en Rijn, de prachtige Ooij polder, de bossen en heuvels rondom Groesbeek en Oosterbeek en natuurlijk van de mooie routes op De Veluwe.

Lees verder
promo

Gedurende het GEHELE JAAR verblijft u voor een speciale aanbieding. Geniet van 3 nachten in de Betuwe met dit zeer scherp geprijsde arrangement. Met de steden Arnhem en Nijmegen op slechts 10 kilometer en topattracties als Openluchtmuseum en Burgers Zoo is er in de omgeving genoeg te beleven. Drie nachten voor 2 personen inclusief ontbijt voor slechts € 235,00.

Lees verder
promo

U wilt er even helemaal uit! Daarvoor is een weekend soms net te kort en een week is wellicht te lang. Verblijf gedurende 5 dagen in ons hotel en geniet van de prachtige omgeving.

Lees verder
promo

Geniet van de Betuwe met dit heerlijke arrangement. Ook voor bezoeken aan de cultuurrijke steden Arnhem en Nijmegen is dit een voortreffelijk arrangement. Bezoek het Openluchtmuseum of Burgers Zoo en geniet ´s avonds van lekker eten in een warme ambiance. De gastvrije ontvangst en kennis van de omgeving maakt dit verblijf compleet.

Lees verder
promo

Verwen uw geliefde met een verblijf in Linge Hotel Elst! U verblijft op onze speciale Bruidssuite, inclusief bubbelbad.

Lees verder
promo

Heerlijk golfen, dineren en overnachten.

Lees verder

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve aanbiedingen

Aanbiedingen Special x

Ontspan en geniet van onze verschillende aanbiedingen & arrangementen.

Bekijk de aanbiedingen
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.