Nergens anders goedkoper! Boek nu zonder creditcard.

Boek een kamer
+31 (0) 48 136 5260

Ontspan en geniet van onze verschillende aanbiedingen


Fietsarrangement

€ 112,50 per persoon

Geniet van de schitterende natuur en beleef de Betuwe met zijn vele bezienswaardigheden. Dit complete fietsarrangement is perfect voor een actieve vakantie in eigen land. U kunt genieten van het typisch Betuws landschap met haar boomgaarden en bloesem, de dijken langs de Waal en Rijn, de prachtige Ooij polder, de bossen en heuvels rondom Groesbeek en Oosterbeek en natuurlijk van de mooie routes op De Veluwe.


Voordeelarrangement

€ 117,50 per persoon

Gedurende het GEHELE JAAR verblijft u voor een speciale aanbieding. Geniet van 3 nachten in de Betuwe met dit zeer scherp geprijsde arrangement. Met de steden Arnhem en Nijmegen op slechts 10 kilometer en topattracties als Openluchtmuseum en Burgers Zoo is er in de omgeving genoeg te beleven. Drie nachten voor 2 personen inclusief ontbijt voor slechts € 235,00.


Kom lekker tot jezelf arrangement

€ 141,00 per persoon

Geniet van de Betuwe met dit heerlijke arrangement. Ook voor bezoeken aan de cultuurrijke steden Arnhem en Nijmegen is dit een voortreffelijk arrangement. Bezoek het Openluchtmuseum of Burgers Zoo en geniet ´s avonds van lekker eten in een warme ambiance. De gastvrije ontvangst en kennis van de omgeving maakt dit verblijf compleet.


Verwenarrangement

Vanaf € 75,00 per persoon

Verwen uw geliefde met een verblijf in Linge Hotel Elst! U verblijft op onze speciale Bruidssuite, inclusief bubbelbad.


Golfarrangement

v.a. € 83,50

Heerlijk golfen, dineren en overnachten.


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve aanbiedingen