Boek een kamer

Ontspan en geniet van onze verschillende aanbiedingen


Vrolijk voorjaar Arrangement

€ 128 per persoon

We hebben er dit jaar lang op moeten wachten........maar eindelijk zal de zon zich laten zien. Misschien is dit wel de mooiste periode van het jaar! Zeker ook wanneer de vele fruitbomen hun bloesem krijgen.


Fietsarrangement

€ 115,50 per persoon

Geniet van de schitterende natuur en beleef de Betuwe met zijn vele bezienswaardigheden. Dit complete fietsarrangement is perfect voor een actieve vakantie in eigen land. U kunt genieten van het typisch Betuws landschap met haar boomgaarden en bloesem, de dijken langs de Waal en Rijn, de prachtige Ooij polder, de bossen en heuvels rondom Groesbeek en Oosterbeek en natuurlijk van de mooie routes op De Veluwe.


Voordeelarrangement

€ 118,50 per persoon

Gedurende het GEHELE JAAR verblijft u voor een speciale aanbieding. Geniet van 3 nachten in de Betuwe met dit zeer scherp geprijsde arrangement. Met de steden Arnhem en Nijmegen op slechts 10 kilometer en topattracties als Openluchtmuseum en Burgers Zoo is er in de omgeving genoeg te beleven. Drie nachten voor 2 personen inclusief ontbijt voor slechts € 237,00.


5 Daags Zomerarrangement

€ 155 per persoon

U wilt er even helemaal uit! Daarvoor is een weekend soms net te kort en een week is wellicht te lang. Verblijf gedurende 5 dagen in ons hotel en geniet van de prachtige omgeving.


Kom lekker tot jezelf arrangement

€ 145,00 per persoon

Geniet van de Betuwe met dit heerlijke arrangement. Ook voor bezoeken aan de cultuurrijke steden Arnhem en Nijmegen is dit een voortreffelijk arrangement. Bezoek het Openluchtmuseum of Burgers Zoo en geniet ´s avonds van lekker eten in een warme ambiance. De gastvrije ontvangst en kennis van de omgeving maakt dit verblijf compleet.


Verwenarrangement

Vanaf € 75,00 per persoon

Verwen uw geliefde met een verblijf in Linge Hotel Elst! U verblijft op onze speciale Bruidssuite, inclusief bubbelbad.


Golfarrangement

v.a. € 87 p.p.

Heerlijk golfen, dineren en overnachten.


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve aanbiedingen

Aanbiedingen Special x

Ontspan en geniet van onze verschillende aanbiedingen & arrangementen.

Bekijk de aanbiedingen
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.