Boek een kamer
Scroll down

Locatie

Linge Hotel Elst bevindt zich zo'n 10 kilometer van de cultuurhistorisch interessante steden Arnhem en Nijmegen. Linge Hotel Elst dankt haar naam aan de langste Nederlandse rivier: De Linge, 108 kilometer lang en die dwars door de gemeente Overbetuwe stroomt.

Elst is een middelgroot dorpje met 21.000 inwoners in de gemeente Overbetuwe welke bestaat uit elf kerndorpen. De pittoreske dorpen rondom Elst bieden tal van leuke winkeltjes, galerieën en zijn stuk voor stuk bijzonder.

De Betuwe staat bekend om de vele fruitboomgaarden en is met name in het voorjaar tijdens de bloei en in het najaar tijdens de oogst een aantrekkelijk wandel- en fietsgebied. Betuwe op zijn best en perfect te verkennen met behulp van de prachtige fietsroutes van het Fietsroutenetwerk. Op de site www.lekkerfietsen.nl en op de pagina ´omgeving´van deze website kunt u alvast een indruk krijgen van de ongekende hoeveelheid fietskilometers en tevens vindt u daar de mooiste routes. De routes zijn ook verkrijgbaar in het hotel. 

Het Arnhemse Gelredome ligt op slechts 5 kilometer van het hotel. Het Gelredome is uitstekend te bereiken met auto en openbaar vervoer. In het Gelredome zijn regelmatig concerten, ook worden er in het Gelredome veel evenementen georganiseerd. 

Het Goffertpark ligt ook niet ver van Linge Hotel Elst, ook hier worden vaak evenementen en concerten georganiseerd. Het park is perfect te bereiken met openbaar vervoer.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve aanbiedingen

Aanbiedingen Special x

Ontspan en geniet van onze verschillende aanbiedingen & arrangementen.

Bekijk de aanbiedingen
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.