Boek een kamer
Scroll down

Perfecte ligging

Kilometers fietsplezier

Bekijk omgeving

Comfortabele kamers

Modern, ruim en zeer schoon

Bekijk kamertypes

Laagste prijsgarantie

Ziet u op Booking.com, Hotels.nl, Hotelspecials of Expedia toch een betere aanbieding. Laat het ons weten zodat wij u tegen dezelfde condities een kamer kunnen aanbieden.

Boek nu!

Welkom bij Linge Hotel Elst midden in de Betuwe

Linge Hotel Elst, een comfortabel, jong en modern familiehotel rustig gelegen in het centrum van Elst, midden in de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen. Een hotel waar gastvrijheid een begrip is. 

Linge Hotel Elst is prachtig gelegen voor zowel fiets- als wandeltochten langs de rivieren Linge, Waal of (Neder)Rijn. Daarnaast bevindt het hotel zich middenin het typisch Betuwse landschap met fruitbomen en uitgestrekte velden.  Elst vormt het kloppende hart van Park Lingezegen, alle uitvalswegen leiden naar dit bijzondere landschapspark van 1700 hectare groot. 

Het centrum van Elst bevat over een lengte van ruim één kilometer 140 winkels met vele speciaalzaken. Elst heeft nog de echte dorpse charme en trekt wekelijks vele bezoekers uit de omgeving. 

Een deel van de kamers zijn in 2016 gerestyled. De andere kamers hebben begin 2020 deze update gekregen. Met warme kleuren en moderne uitstraling bieden de kamers al het gemak wat anno nu verwacht mag worden. 

In 2019 behaalde Linge Hotel Elst de 2e plaats in de verkiezing 'Beste hotel van Gelderland' van de Nederlandse Horeca Prijzen.

Zoover heeft in 2016 Linge Hotel Elst een Oranje Award uitgereikt. Hiermee behoorde Linge Hotel Elst tot de 10 best gewaardeerde hotels van Nederland. In 2012 was er al een nominatie voor 'schoonste hotel van Nederland' met een eervolle vermelding binnen de landelijke top 5. 

Ons hotel in combinatie met restaurant De Vereniging is  zeer geschikt voor een korte vakantie of zakenreis. 

Groepen zijn van harte welkom.

 

Zoover Score 8.5 "Geweldig hotel, veel eetgelegenheden in de directe omgeving mooie hotelkamer, voldoende parkeer gelegenheid en goed ontbijt."
Booking.com Score 8,5 "Een mooie hotel kamer, erg netjes. Het ontbijt was zeer goed. Het personeel was vriendelijk en ze helpen je graag. Wij komen zeker nog een keer langs."
Tripadvisor Score 4,5/5 "Top hotel, totale verrassing. Echt een aanrader. De ontvangst in het hotel is zeer gastvrij".Boek een kamer gemakkelijk en snel!

Reserveren via Lingehotelelst.nl is altijd het voordeligst! 

Ziet u op Booking.com, Hotels.nl, Hotelspecials, Expedia of een andere website toch een betere aanbieding. Laat het ons weten zodat wij u tegen dezelfde condities een kamer kunnen aanbieden. 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve aanbiedingen

Aanbiedingen Special x

Ontspan en geniet van onze verschillende aanbiedingen & arrangementen.

Bekijk de aanbiedingen
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.