5 -daags Zomerarrangement

U wilt er even helemaal uit, daarvoor is een weekend te kort en een week is wellicht te lang. Verblijf gedurende 5 dagen in ons hotel en geniet van de prachtige omgeving.

Gedurende 5 dagen heeft u heerlijk de tijd om een goede indruk te krijgen van al het moois de regio Arnhem-Nijmegen te bieden heeft. Afwisselende natuur met rivieren, weilanden, boomgaarden, dijken, polders en bossen. Wilt u echt een goede indruk van de prachtige omgeving krijgen pak dan de fiets en gebruik het beroemde knooppuntennetwerk om onbezorgd te genieten van bijvoorbeeld de Betuwe, de Ooijpolder, Millingerwaard, het Land van Maas en Waal, het Reichswald, De Veluwezoom, en de Hoge Veluwe

Indien u meer van shoppen en terrasjes houdt dan bieden de steden Arnhem en Nijmegen volop mogelijkheden. Beide zijn per fiets binnen een half uur te bereiken. Met de auto of trein zelfs binnen een kwartiertje. Bekende attracties in de nabije omgeving zijn Burgers Zoo, Kröller Möller Museum, Airborne museum en het Openluchtmuseum.

Het knooppunt Arnhem-Nijmegen is een perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan bijv.  Paleis ´t Loo te Apeldoorn of Ouwehandsdierenpark te Rhenen.

´s Avonds kunt u heerlijk genieten op het ruime en drukbezochte terras van verse gerechten en frisse drankjes. 

5 Daags Zomerarrangement:

  • 4x een overnachting in een tweepersoonskamer;
  • 4x een uitgebreid ontbijtbuffet;
  • Verschillende prachtige fietsroutes;
  • Fietsverhuur mogelijk (€ 12,50 per dag, elektrisch € 25 per dag vooraf reserveren);
  • Gratis parkeren;
  • Gratis wifi;
  • Koffie/thee op de kamer

 

 

Reserveer dit arrangement Terug naar het overzicht

 

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 350,00 per kamer (incl. belastingen), op basis van beschikbaarheid. Prijs is per kamer, ook bij 1 persoonsgebruik.
Aankomst dagelijks.

Dit arrangement is heel makkelijk te boeken via onze website.
Wij vragen geen aanbetaling en u kan kosteloos annuleren tot 1 dag voor aankomstdatum.

Aankomst dagelijks vanaf 01 mei.

Arrangement is geldig tot 30 september. Niet geldig tijdens De Nijmeegse Vierdaagse